Bryggeplan 2025

Såpass, er fornøyd om jeg får til 1 i mnd jeg
Mitt neste brygg blir mitt #100 og det har tatt 107 måneder så ikke så langt i fra et brygg i måneden i snitt. Ikke helt på @Finn Berger nivå der altså.... :p

Men jeg starta ølbryggehobbyen med unger på 5 og 2 år og i full jobb så jeg sjonglerer stort sett bryggedagene inn i mellom en travel hverdag og ofrer ofte nattesøvn for å tid til alt bryggingen krever. Egentlig så er vel dette en vaskehobby....

@Finn Berger har tross alt brygginga som hovedgeskjeft, så blir litt uoppnåelig å måle seg opp mot for oss vanlige arbeidsmaur. Jeg ser frem til pensjonisttilværelsen om en 25 års tid... :beercheers:
 
Mitt neste brygg blir mitt #100 og det har tatt 107 måneder så ikke så langt i fra et brygg i måneden i snitt. Ikke helt på @Finn Berger nivå der altså.... :p

Men jeg starta ølbryggehobbyen med unger på 5 og 2 år og i full jobb så jeg sjonglerer stort sett bryggedagene inn i mellom en travel hverdag og ofrer ofte nattesøvn for å tid til alt bryggingen krever. Egentlig så er vel dette en vaskehobby....

@Finn Berger har tross alt brygginga som hovedgeskjeft, så blir litt uoppnåelig å måle seg opp mot for oss vanlige arbeidsmaur. Jeg ser frem til pensjonisttilværelsen om en 25 års tid... :beercheers:
Er på #131 etter 12 år, det er 11 i året, så ser ut som jeg har unnet meg sommerferie i det minste, ungene er nå 20, 16 og 13, så skjønner godt hva du mener. Kun 15 år til pensjon, får ta det igjen da :)
 
Uke 39 i dag... og da ligger du an til 52 batcher i løpet av året :cool:
Skulle vært på 60 ved nyttår:(.
Er på #131 etter 12 år, det er 11 i året, så ser ut som jeg har unnet meg sommerferie i det minste, ungene er nå 20, 16 og 13, så skjønner godt hva du mener. Kun 15 år til pensjon, får ta det igjen da :)
Pensjonisttilværelsen er tøff. Sto opp klokka 6, og starta dagens flasking. Da den var unnagjort , var det ut på sopptur, og da dagens fangst var i hus, måtte den jo tas vare på. Nå, snart klokka 7, kan jeg endelig sette meg ned. Gjenstår bare litt middagslaging. (Stekt steinsopp og bacon i fløtesaus, serveres med fusili. Det er itte gæli:).)

Så er det på'n igjen i morra. Mer pils må flaskes. men så får jeg jo mer gjær til brygging av mer øl, så jeg har ikke helt gitt opp planmålet:).
 
Tilbake
Topp