Har det samme problemet med Kinn vintervarmer. US-04 OG 1.090 FG 1.020 tilsatt to sukkerbiter på 0.5 og en på 0.33 null kullsyre. Er det bare å vippe av korkene og tilsette litt mer karboneringagjær?
Jeg har noen brygg på min BZ65 nå og synes alltid jeg får for dårlig utbytte. Havner ofte 0.10 poeng under på OG hver gang. Det jeg har merket også er at jeg sliter med stuck mash, selv med risskall i mesken og venter 20-30 før jeg starter sirkulering. Synes også at røret i midten av meskerøret...
De siste bryggene har ikke malten sunket så langt ned at toppen av røret har syntes. Har også brukt godt med risskall for å bedre sirkulasjonen. På brygg med mindre matmengde venter jeg alltid med å skru på pumpa
Jeg har en Brewzilla 65 som jeg er veldig fornøyd med bortsett fra en liten ting. Når jeg mesker med mye korn (14kg+) sliter jeg med at malten kommer over overflow røret i midten av maltrøret. Når det skjer sliter jeg med å få sirkulert skikkelig (har det ikke åpen om malten er over røret)...
Har et heksebrygg uten like på tapeten. Litt usikker på maltsammensetingen men tenker
70% pale malt
10% caramel
10% biscuit malt
En haug med risskall og brunt sukker
4 bokser med gresskarpure i mesk
hallertau på 60 og 5 min for IBU på 14 ca også tilsette pumpkin pie (allehånde, kanel...
Husker jeg hadde en belgisk trippel (husker ikke gjær) men den ble mer og mer karbonert over tid. Og til slutt stod den som tvinna tau i taket. Men smaken var fortsatt upåklagelig. Siste flaska hadde stått over et år og det lille som var igjen var uten usmaker. Lurt flere ganger på hva det kan...
Så bra! Var ikke så lett å finne noe på den rundt om. Den har stått og gjæret 6 dager på 15 grader og har gått fra 1.045 til 1.012. Får de hvor langt den gjærer ut. Mesket på 64 grader
Jeg har 15 grader i boden min på denne tiden av året så det passer fint for å gjære, men hvor viktig er det å lagre flasket/fatet øl kaldt? Hva er forskjellene på å lagre på 15 vs 4 grader? Har ikke kjøling til en batch.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.