Hei.
Kan ta en oppdatering på denne.
Kjøpte candi sirup fra Petit, og brukte fuglsang pale ale malt.
Dubbelen er nå ca 10+ måneder.
OG 1067, FG 1015
I begynnelsen smakte den litt sirup aktig,,og hadde noe "uorden" i smakene, men nå har den virkelig gått seg til.
Jeg kjøpte en westmalle...
Hei.
har 2 brygg gående med wyeast 1318 III. Vil topp høste gjær derfra til neste IPA.
En 25 liters batch, OG ca 1060-1065
Hvor mye av "skummet" på topp bør man ha med for å treffe noenlunde?
Har brukt en starter på begge brygg, nr 2 hjalp jeg litt med 0.3 dl skum fra forrige brygg,,men...
Hei.
I oppskriften til NØ står følgende.
"""
When you get
the same reading 2 days in a row, cool the beer down to prefarably 5 C, and/or proceed to bottle imidliatley. If you fail to do so, there
will not be enough yeast for the bottle-carbonation. If this happens, you will have to add yeast...
Hei,
Er det overkill,,eller bortkastet å karbonere belgisk med hvitt candysukker?
Bruker vanligvis farin,,men hadde beelgisk sukker nå,,og testet det,
Noen med erfaring.?
Hei.
Jeg har noen glass med vasket wlp400.
Volum er usikker, men la oss si 2 dl for eksempelts skyld.
Dato 8 uker.
Hvordan går jeg frem for å beregne starter på denne?
F,eks til en 50 liters batch OG 1055.
Hei, takk for påminnelsen.
Konklusjon er FG 1020 ;)
Øla er helt fin,,smaker godt. Jeg ville kanksje i ettertid vært enda mere dristig med å tilsette sukkerlake i gjæringskaret for å høyne alkoholstyrken med 0.5-1% til.
Jeg tilsatte mere gjær.men tror det var et skudd i blinde.
Men det...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.