Nylig innhold av Hans K

  1. Hans K

    Falsk bunn i vvb

    Jeg bruker 3 mm. Null stress.
  2. Hans K

    Surøl - Stavanger Bryggerlaug

    Faren er vel tilstede for att man må ta seg fri fredagen ;)
  3. Hans K

    Surøl - Stavanger Bryggerlaug

    Tommel opp Bernts! Tenker vi å smake oss videre på cardinal eller noe?
  4. Hans K

    Surøl - Stavanger Bryggerlaug

    Jeg hiver meg gjerne med om dato passer
  5. Hans K

    Øldommerkurs i Stavanger

    Tenkte det samme Aleks. Kansje lurere å ta en repitisjon på Cardinal helgen etter? :)
  6. Hans K

    Øldommerkurs i Stavanger

    https://www.dropbox.com/s/t6ayupqcderzfe4/Dommerkurs.zip?dl=0
  7. Hans K

    Øldommerkurs i Stavanger

    Jeg fant en zipfil i en annen tråd jeg har skrevet ut :)
  8. Hans K

    Øldommerkurs i Stavanger

    Takk for bump Bernts, denne tråden hadde jeg ikke fått med meg. Finnes det noe kursmateriale vi kan lese og forberede oss?
  9. Hans K

    Brewnanny sexed up fermenting!

    Kom over denne http://www.brewnanny.com/ i det nye BYO. Nå vet jeg hva jeg ønsker meg neste jul! til den prisen må man vel kansje slå sammen de neste 10 julene...
  10. Hans K

    NØ Kriek of Telemark 2014

    Ikke annet enn att det var en av whats brewings beste øl!
  11. Hans K

    Beersmith - Whirlpool beregninger

    Tenker jeg går for å bruke humlefilter på koketilsetningene så jeg kan fjerne mesteparten av boil humlen og kjører whirlpool humlen rett i gryta. Tanken bak å tilsette på flameout er att pelletsa skal gå i oppløsning (takk for tips @Bernts ) og holde på 80 grader da isomeriseringa slutter.
  12. Hans K

    Beersmith - Whirlpool beregninger

    Er det noen som har erfaringer med IBU beregningene beersmith gjør med whirlpool humle? Jeg tenker å brygge en pale ale med en massiv whirlpool addition. Jeg antar att når man velger steep/whirlpool og setter "x-antal minutt" og den regner IBU så tar den utgangspungt i att "x-antall minutt" er...
  13. Hans K

    Juleporter - er SG på 1.040 OK eller for lavt etter 2 uker?

    Har du brukt nok gjær og o2? OG på 1100 og lager gjær er jeeeeeevli mange celler
  14. Hans K

    hjelp til å automatisere kontinuerlig skylling

    Hvis du har bypass vil vannet gå tilbake i gryta i stedet for å stange mot autospargen
  15. Hans K

    hjelp til å automatisere kontinuerlig skylling

    Bypass tilbake i gryta burde funke fint ja.
Topp