Hei!
Takk til alle som har kontaktet meg angående kjøp. Takket være interessen blir denne solgt samlet som en «pakke».
Gjeldende pris er på 26.000. Jeg lar annonsen stå til over helgen, deretter beslutter jeg hvem den selges til.
For info kontakt meg på bryggmag@gmail.com. Inkluder navn og...
Grunnet familieforøkelse og liten tid vurderer jeg å selge mitt bryggutstyr da det ikke blir brukt. Mulig jeg kjøper meg inn igjen i denne hobbyen om noen år, men nå bare støver det ned.
For å unngå for mye arbeid med selve salgsprosessen ønsker jeg i første omgang å sjekke interessen for at 1...
Vil bare takke gustavf for en informativ video! Så den først nå...
Video er veldig lærerikt og forklarer ting på en enkel og underholdene måte.
OPPFORDRER ALLE BRYGGERE TIL Å LEGGE UT VIDEO OM ULIKE TEMA INNEN BRYGGING :ilike:
Bruker flaket korn fra tid til annen og da hovedsaklig i irish stout.
Ser på nettsidene til Petit at det under beskrivelsen av flaket korn står: SITAT; "Å tilsette flaket korn til mesken har en effekt kun på smaken siden dette kornet ikke er maltet. For å få best effekt bør du først koke flakene...
Hei,
er en av de (mange) som vurderer/drømmer om Speidelkjøp. Ser at 50 literen er på 3200Watt.
Lurer på om dette er for mye for kjøkkenet i leiligheten min? Trengs det en annen kurs en vanlig for så mye watt, og er det en eller annen grei måte jeg kan finne ut om dette går bra FØR jeg...
Hei
Skal tørrhumle en IPA igjen snart. Har til nå holdt meg til ca 30g på en 20liters batch (1,5g pr l.) noe som gir fin aroma synes jeg.
Det jeg lurer på er om det er noen som har erfaring med større (eller kanskje ekstreme?) mengder til tørrhumling?
Kan det bli for mye?
Er det slik at det...
Spørsmålet er vel hva/hvor mye du har brukt som bitterhumle, altså den humlen som koker i 60 min?
Selv om 90g er en del på 22 liter vil det ikke tilføre så masse bitterhet på kun 10 minutter. Humlen må kokes over lengre tid for å skille ut bitterhet.
Hei
Ved bruk av tørrgjær blir det anbefalt å heller bruke flere pakker gjær enn å lage starter av èn.
Er ikke sikker på hva som er "vitenskapen" bak dette, men det blir nevnt flere steder i bryggelitteratur
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.