Litt info

cral

 
Hei,

Ringnes konkurransen er straks ferdig og vinner konkaktes denne uken, evt tidlig i neste uke. Så fort han får skreket ferdig blir det sent ut pressemelding som også legges ut på nettsidene våre.

Påmelding til flaskekonkurransen starter i neste uke, tirsdag eller onsdag. (Mandag har vært nevnt, men vi skal ha et siste møte neste mandag for å legge siste hånd på verket (av relger)) reglene blir stort sett uendret, men vi er strengere på merking, innpakking, og veien til diskvalifisering er kortere.

Klasse 9x utgår

Men det er viktig å påpeke at både  du MÅ HA BRUKER PÅ FORUMET FOR Å FÅ REGISTERT DEG SOM DELTAGER. Du må ikke være Norbrygg medlem, men forumbruker må du ha.

Konferansen 25-27 april begynner å komme i boks. Billettsalget til denne starter tirsdag eller onsdag om 2 uker (ok, litt over 2 uker)

Som dere ser så er vi litt i beitet for folk til å ta seg av bedømming andre steder enn i Oslo, men vi håper på at dette kommer i orden.
 
Hvordan blir det med innlevering av bidrag i år? Kommer det til å være plasser man kan levere til, eller blir det kun pr post? :)
 
Er det slik at ulike klasser sendes til ulike byer?
Hvordan er muligheten for å levere til et fysisk sted (om man enten er i siste liten eller ikke stoler på Postens behandling) i de(n) aktuelle byen(e)?
 
Det blir opp til de lokale organisatorene.

Det er dog viktig å presisere, om organisatoren i Oslo velger å ha en åpen kveld eller to for mottak, skal kun flasker til Oslo leveres der. Flasker som skal til f.eks Trondheim må sendes til Trondheim.
 
Som du sikkert har sett her på forumet og på FB har vi hatt litt problemer med å få på plass organisatorer i noen av de byene vi ønsket bedømming i. Dette er nå på plass og klasser og byer ble definert ferdig i gå. Nå litt programmering så vil du få med adressen for ølet ditt på etikettene som blir skrevet ut ved påmelding.

Dersom dere organiserer felles innsamling og avsending til riktig mottaksted er det greit for NM komiteen, men det er helt opp til dere selv å få frem flaskene til riktig sted innen fristen. Flasker som ikke er fremme i tide vil bli avvist fra konkurransen.

Mye mer informasjon om dette vil komme i løpet av de neste dagene.
 
Om du skal begynne å brygge nå så blir det vel det. Men de fleste har vel brygget for lengst og er klar til å å sende inn. Og den linken kommer ila kvelden.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
 
Tilbake
Topp