MortenSickel
Norbrygg-medlem
Humlepung er en humlet cider. Siden jeg driver med litt ciderproduksjon også, hadde det vært gøy å prøvd noe slikt. Jeg synes ikke det smaker som om den bare er tørrhumlet, så jeg lurer på om noen har noen ide om hvor i prosessen humlen er tilsatt - det er jo ikke noe koking når man lager cider, bare en oppvarming dersom man pasteuriserer.
Så selvfølgelig, det kan være at jeg tar feil og den er tørrhumlet, eller så kan det være at det er blandet inn noe "humle-te" - eller kanskje den bare er humlet i pasteuriseringen.
Er det noen som har prøvd å lage noe liknende og har noen tips å dele? (Jeg har vært i kontakt med Aga, men har (så langt) ikke fått noe svar)
Så selvfølgelig, det kan være at jeg tar feil og den er tørrhumlet, eller så kan det være at det er blandet inn noe "humle-te" - eller kanskje den bare er humlet i pasteuriseringen.
Er det noen som har prøvd å lage noe liknende og har noen tips å dele? (Jeg har vært i kontakt med Aga, men har (så langt) ikke fått noe svar)