Hva fikk du i posten i dag?

Er endel større diameter på Grainfather mølla ja enn mange andre. Uansett er det viktig å sjekke hvordan det kverna maltet blir, uavhengig om åpningen er 1.1mm eller 1,3mm etc eller eventuelt hva som står som tips i brukerveiledningen.
 
Er endel større diameter på Grainfather mølla ja enn mange andre. Uansett er det viktig å sjekke hvordan det kverna maltet blir, uavhengig om åpningen er 1.1mm eller 1,3mm etc eller eventuelt hva som står som tips i brukerveiledningen.
Enig:). Generelt vil jeg si at dersom det er et poeng å utnytte maltet best mulig, bør man kverne så fint man kan uten at det skaper problemer under meskinga. Og om det er så grovt at man får dårlig utbytte, har man en annen type problem:).
 
Henta 5 kg tysk humle fra Tyskland i går :) . Jeg har fått sans for noen av de nye, som det blei umulig å finne her etter at Petit gikk inn. Nå er den sorgen slukket, og det kan brygges pils med Opal og Smaragd igjen. Og så er det med et par spennende nye; Rottenburger (som er veldig gammel) og Aurum.
 
Henta 5 kg tysk humle fra Tyskland i går :) . Jeg har fått sans for noen av de nye, som det blei umulig å finne her etter at Petit gikk inn. Nå er den sorgen slukket, og det kan brygges pils med Opal og Smaragd igjen. Og så er det med et par spennende nye; Rottenburger (som er veldig gammel) og Aurum.
Hva ble totalprisen inkludert Toll og mva for 5 Kg?
 
Kos deg (håper jeg). Det er et par der jeg ikke har smakt annet under flasking. Den ene ble det for mye gjærpreg på, men satser på den er drikkbar likevel.
Jeg kommer til å kose meg, uten tvil. Jeg er ikke typen til å bukke under eller sky unna, nye og ukjente opplevelser, jeg oppsøker og ønsker de velkommen.

Jeg har aldri, tro det eller ei, drukket øl med brett, så det blir en god, mental opplevelse uavhengig av hvilken vei pendelen svinger på smaksskalaen.

Jeg skal gjøre mitt beste til å gi både en objektiv og en subjektiv mening om ølene, men jeg er ingen ordsmed så det blir kanskje en liten labyrint å forstå og sette seg inn i hva jeg faktisk opplever.

Uansett, det som er viktigst å få formidlet er at jeg setter enormt pris på at du tok deg tid til å fikse biffen med fermaid, the whip og ikke minst ølene, mange takk :)
 
Jeg kommer til å kose meg, uten tvil. Jeg er ikke typen til å bukke under eller sky unna, nye og ukjente opplevelser, jeg oppsøker og ønsker de velkommen.

Jeg har aldri, tro det eller ei, drukket øl med brett, så det blir en god, mental opplevelse uavhengig av hvilken vei pendelen svinger på smaksskalaen.

Jeg skal gjøre mitt beste til å gi både en objektiv og en subjektiv mening om ølene, men jeg er ingen ordsmed så det blir kanskje en liten labyrint å forstå og sette seg inn i hva jeg faktisk opplever.

Uansett, det som er viktigst å få formidlet er at jeg setter enormt pris på at du tok deg tid til å fikse biffen med fermaid, the whip og ikke minst ølene, mange takk :)
Brett-ølet var et eksperiment på et øl som i utgangspunktet var helt mislykket. Anbefaler den uten bær først.

Du kan ta vare på bunnfallet om du skulle ønske å lage brettøl selv. Jeg har brukt bunnfall fra Orval, 3 Fountain & Lindemans. Jeg setter pris på objektiv tilbakemelding :) . Ølene ligger på Untappd, jeg verken redd for slakte eller skryte av egne øl :D
 
Tilbake
Topp