Bruk av Amigase ved trykkgjæring

Hei.
Er det noen som har erfaring med bruk av Amigase ved trykkgjæring som kan si når den skal tilsettes?

På forhånd takk.
 
Bruker du amigase i gjæringskaret, kan du regne med urgjæring til FG 1,000. Jeg antar at trykk ikke påvirker det. Du kan tilsette amigase samtidig som du tilsetter gjær.

Hvorfor vil du gjære under trykk - er det som alternativ til kjøling?
 
Bruker du amigase i gjæringskaret, kan du regne med urgjæring til FG 1,000. Jeg antar at trykk ikke påvirker det. Du kan tilsette amigase samtidig som du tilsetter gjær.

Hvorfor vil du gjære under trykk - er det som alternativ til kjøling?
Hei og takk for svar.
Bruker trykkgjæring da vi ikke har mulighet for å gjære på så lav temperatur som anbefalt for pilsner/lager.
 
Hei og takk for svar.
Bruker trykkgjæring da vi ikke har mulighet for å gjære på så lav temperatur som anbefalt for pilsner/lager.
Da er det bare å kjøre på. Husk at alkoholprosenten blir høyere når du får lavere FG - med minder du tilsetter ekstra vann.

Si gjerne hvordan det går/gikk. :)
 
Da er det bare å kjøre på. Husk at alkoholprosenten blir høyere når du får lavere FG - med minder du tilsetter ekstra vann.

Si gjerne hvordan det går/gikk. :)
Da har vi nådd forventet FG som er i underkant av 1.000 (997) og forventet OG var på litt i overkant av 1.037. Brygget på lørdag og ferdig på tirsdag. Pitchet Amigasen etter ca 17-18 timer i gjæringskaret, via hop bong. (Spørsmål i trådstart ble stilt etter av vørter ble satt til gjæring).
 
Tilbake
Topp