Bruk av Amigase ved trykkgjæring

Bruker du amigase i gjæringskaret, kan du regne med urgjæring til FG 1,000. Jeg antar at trykk ikke påvirker det. Du kan tilsette amigase samtidig som du tilsetter gjær.

Hvorfor vil du gjære under trykk - er det som alternativ til kjøling?
 
Bruker du amigase i gjæringskaret, kan du regne med urgjæring til FG 1,000. Jeg antar at trykk ikke påvirker det. Du kan tilsette amigase samtidig som du tilsetter gjær.

Hvorfor vil du gjære under trykk - er det som alternativ til kjøling?
Hei og takk for svar.
Bruker trykkgjæring da vi ikke har mulighet for å gjære på så lav temperatur som anbefalt for pilsner/lager.
 
Hei og takk for svar.
Bruker trykkgjæring da vi ikke har mulighet for å gjære på så lav temperatur som anbefalt for pilsner/lager.
Da er det bare å kjøre på. Husk at alkoholprosenten blir høyere når du får lavere FG - med minder du tilsetter ekstra vann.

Si gjerne hvordan det går/gikk. :)
 
Tilbake
Topp