Til helga skal vi brygge 50 liter med weissbier fra (ølbrygging.no) ca 10 kilo malt. Og der er det anbefalt 2 trinsmesking. 20 min på 55 og resten på 68 (tror jeg har ikke bruksanvisninga her)
hvor masse vann skal e ha i til og begynne med. Kan jeg meske med 25 liter på 55 grader deretter tilsette 5-10liter som er 80-90. Grader eller er detta feil.
1Hvor masse vann ville dere ha i på 10 kilo malt
2 hvis e skal måle OG før e koker vørteren hva bør den være på (for og sjekke hvor masse vann e skal bruke i skyllinga.).
Kommer nok flere spørsmål seinere
Og hva mener de med sirkulasjons pumpe er det noe en trenger ?
hvor masse vann skal e ha i til og begynne med. Kan jeg meske med 25 liter på 55 grader deretter tilsette 5-10liter som er 80-90. Grader eller er detta feil.
1Hvor masse vann ville dere ha i på 10 kilo malt
2 hvis e skal måle OG før e koker vørteren hva bør den være på (for og sjekke hvor masse vann e skal bruke i skyllinga.).
Kommer nok flere spørsmål seinere
Og hva mener de med sirkulasjons pumpe er det noe en trenger ?