Loffern
Norbrygg-medlem
Øyvind T. skrev:Firkantede gjæringskar har hjørner som blir dødsoner (uten konveksjon) hvor bla diacetyl ikke blir tilstrekkelig tatt opp. Yorkshire square er et firkantet gjæringskar
Øyvind T. skrev:Firkantede gjæringskar har hjørner som blir dødsoner (uten konveksjon) hvor bla diacetyl ikke blir tilstrekkelig tatt opp. Yorkshire square er et firkantet gjæringskar
Hans Einar skrev:Finnes det virkelig belegg for den påstanden...? Må være verdens 8 underverk i tilfellet.
--
Hans Einar skrev:Finnes det virkelig belegg for den påstanden...? Må være verdens 8 underverk i tilfellet.
--
Gahr skrev:Hans Einar skrev:Finnes det virkelig belegg for den påstanden...? Må være verdens 8 underverk i tilfellet.
--
Hvorvidt det vil være av betydning i så små kar er usikkert, men øl brygget i Yorkshire squares er i alle fall tradisjonelt kjent for å ha noe diacetyl.