Hei,
Jeg skal ha en bryggedag om et par uker med en kompis som kommer kjørende et par timer for å være med, stas!
Når han da en gang har tatt turen får han få velge brygg. Valget falt på Ægir Bæver som han la sin elsk på for en tid tilbake, men som i følge han ikke lenger er å oppdrive.
Å få tak i oppskriften var en smal sak, den har jo Ægir selv på sine sider.
Derimot er jeg litt mer usikker på hvor jeg skal legge meg hva gjelder vannjustering her, jeg har bare noen få allgrain-brygg under beltet.
Den har white IPA i navnet, dobbel sådan. Veldig lav IBU på brygget er det også, så spesielt humledrevent virker det heller ikke å være.
Noen her som har noen tanker om hvilken stilart/målprofil det blir fornuftig å legge seg mot her?
Det hører også med til historien at jeg selv ikke har smakt en Bæver, og min kjære bryggevenn kunne ikke beskrive smaksprofilen noe nærmere enn at det var "godt som f"
Jeg skal ha en bryggedag om et par uker med en kompis som kommer kjørende et par timer for å være med, stas!
Når han da en gang har tatt turen får han få velge brygg. Valget falt på Ægir Bæver som han la sin elsk på for en tid tilbake, men som i følge han ikke lenger er å oppdrive.
Å få tak i oppskriften var en smal sak, den har jo Ægir selv på sine sider.
Derimot er jeg litt mer usikker på hvor jeg skal legge meg hva gjelder vannjustering her, jeg har bare noen få allgrain-brygg under beltet.
Den har white IPA i navnet, dobbel sådan. Veldig lav IBU på brygget er det også, så spesielt humledrevent virker det heller ikke å være.
Noen her som har noen tanker om hvilken stilart/målprofil det blir fornuftig å legge seg mot her?
Det hører også med til historien at jeg selv ikke har smakt en Bæver, og min kjære bryggevenn kunne ikke beskrive smaksprofilen noe nærmere enn at det var "godt som f"