Hei
Har ett spørsmål ang smak/aroma som forsvinner etter kort tid.
Vi brygget en surøl med aprikos ,
Etter ca 14 dager på flaske i romtemp på ca 20 grader satte vi flaskene i kjøleskap.
2 dager etter tok vi første smakstest og det smakte helt fantastisk , nå ca 3 uker etter er smak og aroma nesten helt borte.
surølet smaker fortsatt godt men aprikos smaken/aroma er borte.
pH var 3.5
8gram pr liter til karbonering
Noen som vet hvorfor ?
Har ett spørsmål ang smak/aroma som forsvinner etter kort tid.
Vi brygget en surøl med aprikos ,
Etter ca 14 dager på flaske i romtemp på ca 20 grader satte vi flaskene i kjøleskap.
2 dager etter tok vi første smakstest og det smakte helt fantastisk , nå ca 3 uker etter er smak og aroma nesten helt borte.
surølet smaker fortsatt godt men aprikos smaken/aroma er borte.
pH var 3.5
8gram pr liter til karbonering
Noen som vet hvorfor ?