Jeg har satt en sider av ekstrakt og klarte å helle eplearomaen i brygget sammen med gjæren. Finnes det noe jeg kan bruke for å få eple aroma, eller kommer noe av aromaen til å være igjen etter gjæringen.
Hei, med mangrove settet mitt så va det med 2 poser, en gjær og en cider tilsetning. Mens for de andre smakene er det med 3 pakker: gjær, cidertilsetning og aroma. Trodde jeg selv hadde gjort feil da jeg hadde hatt nedi gjær + cidertilsetning som det står i oppskrift. Men lenger ned står det at en skal tilsette aroma senere.
Siden oppskriften er felles for alle de 4 smakene så tolker jeg at dette gjelder d andre smakene som det er med 3 pakker. ( ellers har jeg fått for få pakker med tilsetninger)
Har smakt på brygget under gjæringsforløpet og den har en kraftig eplesmak med en litt frisk duft som kommer fra cidertilsetning. Så satser på at jeg har gjort det riktig ( krysser fingrene). Da jeg har en del venner som ikke drikker øl (??)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.