Atter en Dead Pony Club

AndyHagen

Norbrygg-medlem
Hei,
Har planer om en DPC klon.
Har gjort noen triks med en Johnny Low-oppskrift jeg har laget, som egentlig lignet en del på en tynn DPC. Har skrudd den opp til 3,8 %, og i tillegg lagt på litt münchener for fylde.
Noen som har noen sterke meninger om hvordan dette vil bli?

52L batch (40L mesk og kok som senere fortynnes, IBU skal bli 33)
Splittes i to med hhv WLP001 og WLP051

10,00 g PH 5.2 Stabilizer (Mash 60,0 mins) Water Agent 1 -
4,20 g Calcium Chloride (Mash 60,0 mins) Water Agent 2 -
1,80 g Gypsum (Calcium Sulfate) (Mash 60,0 mins Water Agent 3 -

4,30 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,5 EBC) Grain 4 53,1 %
2,00 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) Grain 5 24,7 %
1,00 kg Munich (BestMälz) (15,0 EBC) Grain 6 12,3 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (120,0 EBC) Grain 7 6,2 %
0,30 kg Carared (Weyermann) (50,0 EBC) Grain 8 3,7 %

28,00 g Cascade [6,70 %] - Boil 60,0 min Hop 9 12,6 IBUs
30,00 g Cascade [6,70 %] - Boil 30,0 min Hop 10 10,4 IBUs

1,50 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins) Fining 11 -
1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15,0 mins) Other 12 -

34,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 10,0 min Hop 13 7,6 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min Hop 14 8,8 IBUs

1,0 pkg California Ale (White Labs #WLP001) [35, Yeast 15 -
1,0 pkg California Ale V (White Labs #WLP051) [3 Yeast 16 -
1,00 g Brewers Clarex (Primary 0,0 days) Other 17 -

150,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 5,0 Days Hop 18 0,0 IBUs
150,00 g Simcoe [12,00 %] - Dry Hop 5,0 Days Hop 19 0,0 IBUs

Anders
 
Tilbake
Topp