Beer brew 30 tilbakekalt?

View this email in your browser

Tilbakekalling av Beer Brew 30 G3 med produksjonsfeil
Tilbakekallingen gjelder et parti BB30 G3 som har blitt solgt etter oktober 2015. Vi har oppdaget en produksjonsfeil på noen av disse hvor styringskortet for effektreguleringen er montert for nært displayet, slik at overoppheting av de elektroniske komponentene kan forekomme.

Merk at dette gjelder noen, men ikke alle enhetene fra det aktuelle partiet. For å sjekke om din BB30 G3 er omfattet av feilen må du snu den opp ned og se om en eller begge skruene som holder styringskortet er plassert på baksiden av displayet, som vist på bildet. Om begge skruene står plassert ut til en av sidene for displayet, evt med større avstand til displayet trenger du ikke foreta deg noe.

Om du finner at din BB30 G3 har denne feilen må du ta kontakt med oss slik at vi kan utbedre den. Send gjerne bilde og informasjon om kunde- eller ordrenummer til support@olbrygging.no. Vi vil da sende deg en returlapp slik at du kan sende din BB30 G3 til oss. Ved mottak vil vi flytte innfestingen og evt skifte ut komponenter, dersom det er behov for dette.
Copyright © 2016 Anergi AS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 
Det er et kjent problem. Lurer på om det fortsatt står på Facebook siden deres. Alternativt i kundeservice mappen deres. Ølbrygging var ute og veiledet ifm å finne enheter med feil på.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Jeg fikk mail i mai 2016 (posten over er klipp og lim fra e-posten) om problemet. Måtte sende min inn til utbedring.
 
Topp