god sommer!
Har laget en leffe blonde klone, basert på erlendso sin oppskrift her på forumet.
Pga av sommerferie, har vi nå hatt gjæringsdunkene stående i boden i fire uker. Solbær sesongen er her og inspirert av Austmann si bringebær-trippel, St. Hallvard, har jeg lyst til å tilsette litt solbær til litt av vår egen belgiske øl. Vi har ca 75 liter, og jeg tenker å tilsette bær til ti av dem. Derfor noen spørsmål:
Hva tror dere om litt Solbær i en leffe blonde?
Er det for sent å tilsette bær nå, etter fire uker i gjæringskaret?
Hvor mye bær for å få ett hint av solbær?
Annet jeg bør tenke på?
På forhånd takk!
Har laget en leffe blonde klone, basert på erlendso sin oppskrift her på forumet.
Pga av sommerferie, har vi nå hatt gjæringsdunkene stående i boden i fire uker. Solbær sesongen er her og inspirert av Austmann si bringebær-trippel, St. Hallvard, har jeg lyst til å tilsette litt solbær til litt av vår egen belgiske øl. Vi har ca 75 liter, og jeg tenker å tilsette bær til ti av dem. Derfor noen spørsmål:
Hva tror dere om litt Solbær i en leffe blonde?
Er det for sent å tilsette bær nå, etter fire uker i gjæringskaret?
Hvor mye bær for å få ett hint av solbær?
Annet jeg bør tenke på?
På forhånd takk!
Sist redigert: