Hei
Jeg skal prøve meg på en klone av nøgne ø wit. Jeg skal bruke 50% rå hvete og tenkte å stegmeske denne på 35-50 grader. Skal bruke 50/50 pilsnermalt og rå hvete.
Det jeg lurer på er om dere har noen tips til hvordan jeg greiest stegmesker da jeg bruker en kjøleboks med falsk bunn til meskingen? Er det bare å starte på 35 og tilsette godt og varmt vann slik at jeg får 50 grader og deretter meske begge delene
på 65 grader i en time? Og kan jeg stegmeske den rå malten sammen med pilsnermalten?
Det eneste er jo at jeg får litt liten kontroll på vannmengde osv men jeg kan vel måle dette nå jeg skal skylle.
Noen tips? Hadde satt stor pris på det da det er i siste liten å brygge sommerøl.
Jeg skal prøve meg på en klone av nøgne ø wit. Jeg skal bruke 50% rå hvete og tenkte å stegmeske denne på 35-50 grader. Skal bruke 50/50 pilsnermalt og rå hvete.
Det jeg lurer på er om dere har noen tips til hvordan jeg greiest stegmesker da jeg bruker en kjøleboks med falsk bunn til meskingen? Er det bare å starte på 35 og tilsette godt og varmt vann slik at jeg får 50 grader og deretter meske begge delene
på 65 grader i en time? Og kan jeg stegmeske den rå malten sammen med pilsnermalten?
Det eneste er jo at jeg får litt liten kontroll på vannmengde osv men jeg kan vel måle dette nå jeg skal skylle.
Noen tips? Hadde satt stor pris på det da det er i siste liten å brygge sommerøl.