Hei!
Hørt nettop en Beersmith podcast med Michael Dawson hvor han beskrev sin metode for å lage en Berliner Weisse på 2-3 uker. Pitchet først lactobacillus og lot denne jobbe i vørteren (uten å ha kokt) i 2-4 dager på 36-38 grader. Deretter et lite oppkok på rundt 10 minutter for å rense litt DMS og så hovedpitching med en eller annen gjær jeg ikke fikk tak i.
Noen som kjenner til og eventuelt har erfaring med denne metoden?
Hørt nettop en Beersmith podcast med Michael Dawson hvor han beskrev sin metode for å lage en Berliner Weisse på 2-3 uker. Pitchet først lactobacillus og lot denne jobbe i vørteren (uten å ha kokt) i 2-4 dager på 36-38 grader. Deretter et lite oppkok på rundt 10 minutter for å rense litt DMS og så hovedpitching med en eller annen gjær jeg ikke fikk tak i.
Noen som kjenner til og eventuelt har erfaring med denne metoden?