Bilde av ditt øl!

"protaflock", whirlpooling, samt noen dråper "brewers clarex" ikke coldcrashet..... enda klarere i virkeligheten :)

og ikke minst sabla god på smak :D
 
porter, ekg / northern brewer.

og en blonde, Skikkelig snadder begge to, synd med noe tappetrøbbel fra fat --> flaske på blonde'n
 

Vedlegg

  • received_10153015467155783.jpeg
    received_10153015467155783.jpeg
    73,1 KB · Sett: 165
  • received_10153049469825783.jpeg
    received_10153049469825783.jpeg
    34,6 KB · Sett: 160
  • received_10153049469390783.jpeg
    received_10153049469390783.jpeg
    72 KB · Sett: 158
Amerikansk pils a la Andrimne i høstsola . En favoritt. Bildet er ikke tatt nå
 

Vedlegg

  • image.jpeg
    image.jpeg
    145,6 KB · Sett: 48
Black IPA, Pale Ale og Tysk pils
 

Vedlegg

  • 20150502_204447.jpg
    20150502_204447.jpg
    273,1 KB · Sett: 108
  • 20150615_211452.jpg
    20150615_211452.jpg
    103,7 KB · Sett: 107
  • 20150615_130103.jpg
    20150615_130103.jpg
    150,9 KB · Sett: 114
Pils med 60% (mais og ris), 40% P-pilsnermalt og litt humle :(

Hrm, kanskje bedre (da Norbryggere hater lys øl) å si de er en lys IPA med 3kg humle/20liter (bærepose med humle hengede over gryta med snitt i bunnen)...
 
Sist redigert:
Hvorfor hengetrynet? Brygg det du vil. Det er ditt privilegium som hjemmebrygger.

Gi faen i hva folk tenker. Det ironiske er at det er mangelen på denne tankegangen som har gjort at light lager lever godt idag.

Har selv lyst til å lage en slik en gang snart.
Får du til light lager er det mer kudos fra meg iallefall enn om det hadde vært en humlebombe som gjemmer alle feil.
Synes det er kred å brygge den stilen "alle" misliker, du kan gjøre din egen twist på den og den er vanskelig å naile.

Brygg på.
 
Sist redigert:
Pils med 60% (mais og ris), 40% P-pilsnermalt og litt humle :(

Hrm, kanskje bedre (da Norbryggere hater lys øl) å si de er en lys IPA med 3kg humle/20liter (bærepose med humle hengede over gryta med snitt i bunnen)...

Har lenge vurdert lignende, hvilken gjær brukte du? :) mexican type? Vurderer å lage noe likt med 50/50 ris/mais og malt og tilsette litt lime eller sitron zest (evt begge, men lite) :)
 
Har lenge vurdert lignende, hvilken gjær brukte du? :) mexican type? Vurderer å lage noe likt med 50/50 ris/mais og malt og tilsette litt lime eller sitron zest (evt begge, men lite) :)

Gjæren har passert 2år = har ikke peiling, men startet med vanlig lager gjær...
Frisk & fersk lime i glasset er bedre...
 
Tilbake
Topp