andreas.kjosavik
Norbrygg-medlem
Er ofte misunnelig på terrassebryggeriet ditt, men i dag er det mye bedre vær innendørsJepp - det er vanskelig nok å holde jevn temperatur i en BB60 i utgangspunktet, trenger ikke 4 grader med hagl og kuling i kastene i tillegg.
Sånn er det bare. Jeg regner 85% utbytte på første og 50% på andre. Så blir snittet knappe 70%. Får se hvordan det går i dag, skal til å skylle før kok nå. SG i mesk er 1.104, gir det en liten halvtime til før jeg lar renne av og tilsetter halve første mesk som blir med på skyllinga.Noe dårlig utbytte på 2. Mesk,
Dryppefør jeg larrenneav
Jeg er på kok andre gangen.Omsider på kok, SG 1085...dette blir en lang dag...
Det forklarer manglende rapportering - jeg lurte på om ikke du egentlig var ferdig for lenge siden.Jeg er på kok andre gangen.
På grunn av litt logistikk måtte jeg skru av etter 45 minutter kok, ellers hadde siste humling og kjøling sammenfalt med at jeg ikke var på post.
Nå koker det nok en gang og har snaue 2 timer igjen (koker i 3 timer)