Til info for de som er nysgjerrige og evt vil justere noe på oppskriften jeg postet tidlig i tråden. 8936. Med alternativ ABV-kalkulering til brewersfriend så tikket den inn til 12.44%. 1.114 til 1.032.
Av skjemaene ser dere at alkohol går igjen. Og røstet/brent. Denne ble brygget 9 april i fjor såvidt jeg husker. Kokt i 3.5t. Vil anta at den blir ytterligere dempet med mer lagring.
https://www.dropbox.com/sh/t631unxfok0chkj/AAALNxiMWIJgkFnpZRDnw05ga/Flight 13-18 Oslo?dl=0&preview=Flight+18+9E+-+G.pdf
https://www.dropbox.com/sh/t631unxfok0chkj/AAASbHuMF6SwFP04EWpgrVPSa/Flight 19-24 Oslo?dl=0&preview=Flight+21+Finale+klasse+G.pdf
Merk at i den siste linken så ligger ikke skjemaene etterhverandre for hvert øl.
Av skjemaene ser dere at alkohol går igjen. Og røstet/brent. Denne ble brygget 9 april i fjor såvidt jeg husker. Kokt i 3.5t. Vil anta at den blir ytterligere dempet med mer lagring.
https://www.dropbox.com/sh/t631unxfok0chkj/AAALNxiMWIJgkFnpZRDnw05ga/Flight 13-18 Oslo?dl=0&preview=Flight+18+9E+-+G.pdf
https://www.dropbox.com/sh/t631unxfok0chkj/AAASbHuMF6SwFP04EWpgrVPSa/Flight 19-24 Oslo?dl=0&preview=Flight+21+Finale+klasse+G.pdf
Merk at i den siste linken så ligger ikke skjemaene etterhverandre for hvert øl.