loebrygg
Norbrygg-medlem
Åpnet en flaske hjemmebrygget IPA idag som hadde stått i kjelleren siden slutten av mars
Det var tydeligvis en av de siste flaskene jeg hadde tappet, for det var en del humleslam igjen
Denne var markant bitrere, noe av det bitreste ølet jeg har smakt og mindre aromatisk enn de tidligere flaskene
Er det nå så sikkert at det ikke trekkes ut no alfasyrer ved tørrhumling?
Jeg stiller meg tvilende
Det samme gjelder en humlevodka som ble tørrhumlet i 10 -12 dager
Den var udrikkelig, ikke fordi den ikke var god og hadde en enorm aroma, men fordi ettersmaken ble alt for bitter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Det var tydeligvis en av de siste flaskene jeg hadde tappet, for det var en del humleslam igjen
Denne var markant bitrere, noe av det bitreste ølet jeg har smakt og mindre aromatisk enn de tidligere flaskene
Er det nå så sikkert at det ikke trekkes ut no alfasyrer ved tørrhumling?
Jeg stiller meg tvilende
Det samme gjelder en humlevodka som ble tørrhumlet i 10 -12 dager
Den var udrikkelig, ikke fordi den ikke var god og hadde en enorm aroma, men fordi ettersmaken ble alt for bitter
Sent from my iPhone using Tapatalk