Noen som vet om en bitterhumle (høy alfasyre) som har en brukbar hsi? Finner ikke info om hsi på nettsidene til feks bryggselv osv. Tenker å benytte den til generell bitterhumle til alle øltyper.
En hsi på 15% er veldig bra, og Magnum har det, i tillegg til å ha opp mot 14 % alfasyre. Så med mindre man ønsker seg en bitterhumle som bidrar med noe til smaksbildet, ser Magnum ut til å være et veldig greit valg. Kjekt for meg å finne ut. Jeg har nettopp handlet inn 500 gr Magnum.
Om jeg ikke misforstår, er hsi kalkulert ut fra oppbevaring ved 20 grader, så tapet er vel antakelig mindre dramatisk enn prosenten angir. Gitt at humla er oppbevart under ideelle forhold, er vel tapet etter 6 måneder vesentlig mindre.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.