1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Bratberg Kompaktbrygger Gen. 2

En tråd i 'Brewcrafter / Bratberg kompaktbryggeri' startet av Drot, 6 Nov 2017.

 1. Drot

  Drot
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Hei.
  Har en bratberg kompaktbrygger 2. Generasjon som jeg har passert godt over 50 brygg på.
  Nå har jeg fått problemer med 500w elementet. Det kan fungere i det jeg slår den på, men vil ganske raskt bare slutte å fungere. Til og med lyset i bryteren vil forbli slukket, dette selv om den er stilt på laveste (60 C) grader, med kun vann. 2000w elementet er det ingen problemer med. Det skal dog nevnes at bryteren til 2000w elementet har jeg alt byttet en gang etter søl og klissete bryter som satt fast.

  Er ikke sikker på om det kanskje er noe i hovedkortet som står for problemene? Så tidligere at det fantes en oppgradering for 2. generasjon, men den har forsvunnet fra brygging.no. Ikke sikker på om den nye for oppgraderingen for brecrafter 25 vil kunne fungere med 2. gen. og at det evt er en løsning?

  Noen som har erfaringer, eller tips for å få løst dette problemet? Tar unødvendig lang tid å få opp temperaturen med kun 2000w. Hvem skulle tro at 500w i tillegg skulle kunne utgjøre en såpass forskjell.

  Mvh
  Kim
   
 2. Jan Martin Grindheim

  Jan Martin Grindheim
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Få ein elektrikker til å måle elementet på 500w.. bare å bruke et ometer å måle motstande på det.. enkelt å skifte hovedkortet om det bare er det.. bare 1 brei kabel.. Opnes under å lett å komme til..
   
 3. Jan Martin Grindheim

  Jan Martin Grindheim
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Selger den oppdateringa her: Kan jo ringe til dei om dei har den andre oppdateringa med auto mesketrinn, som ikkje liger her endå.. Dei har og sikkert reservedeler...http://brygging.no/bryggeutstyr/oppgradering-brewcrafter-25
   
 4. Barracuda

  Barracuda
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Sørreisa
  "bryteren til 2000welementet"

  Fikk du nylig kjøpt reservedeler til Bratberg?
   

Del denne siden