1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

brew bucket VS Chronical

En tråd i 'Utstyr' startet av Staro, 24 Mai 2015.

 1. Serigst

  Serigst
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Bryne
  Har ikke Beer bucket også konisk bunn da? Ser iallfall slik ut på bildet utvendig.. Er det muligheter for å borte hull i bunnen selv og montere på en ekstra krane?
   
 2. Serigst

  Serigst
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Bryne
  Hva ble konklusjonen? Sitter nå i 2017 og vurderer akkurat det samme. Selv føler jeg at Beer bucket er for dyr i forhold til hva man får, men patentmessig er den veldig nærme det jeg kunne tenke meg..

  Har vurdert PET sine gjæringskar (de med gjennomsiktig plastikk og liten åpning) i det siste som et alternativ for disse rustfrie kara.
   
 3. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Pga langtidslagring?
   
 4. Serigst

  Serigst
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Bryne
  Ja, har forstått at de skal være gode til langtidslagring. Ikke at jeg kommer til å brygge slike øl ofte, men greit å ha muligheten, noe jeg ikke har i dag.
   
 5. Odland

  Odland
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Stavanger
  Ikke mindre usmaker, men kjekt å gjenbruke gjær. Se om den er "frisk". Vaske gjæren. Dumpe trub. Dumpe gjær før tørrhumling osv.
   
 6. Serigst

  Serigst
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Bryne
  Ser den. Hadde Beer Bucket hatt en krane i bunnen og kanskje litt mer konisk utforming hadde den levd opp til prisen, og samtidig dekket mitt behov. Selv er jeg ikke der enda at jeg kunne tenke meg å høste gjær og bruke den flere ganger. Tror ikke jeg kommer dit heller i fremtiden.
   
  #46 Serigst, 29 Okt 2017
  Sist redigert: 29 Okt 2017
 7. Bjørnar E

  Bjørnar E
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Sørfoll
  Jeg har SS Chronical 26,5L og jeg liker den når det kommer til at man kan dumpe gjær når man vil og at det er mye tilleggutstyr å finne.Det jeg ikke liker med den er at den er vekt mye(ca7,5kg)og at jeg må løfte den opp på et bord når jeg tappe på fat,men det kommer jeg ikke til å må gjøre når e har fått det mulig å bruke co2 til å presse øl over til fat.Et tips til de som tenker å gå for den er å ha noe mykt runt handtakk da de er tynn og ikke god når det kommer til å løfte den opp med.Det er nokk høyde til å tappe på flasker vis du sitter på gulvet eller en lav stol.Den er nesten 1 metter så vis den skal inn i ett gjærskapp så er det de litt store som passer.Og når det kommer til pris er den ok etter det du får.
   

Del denne siden