Hei og god Lørdag!
Jeg er meget fersk, og kommer sikkert til å stille mange rare, og for de fleste her inne, ganske åpenbare spørsmål. Reisen begynner her:
Tilgjengelig utstyr:
Gjæringskarr. (og det som følger med til et vanlig gjæringskarr)
Var innom Europris her om dagen og kjøpte Brewmart Danish style pils.
På boksen står det ganske greit hvordan jeg skal gjøre det, men det var en ting jeg ikke skjønte helt.
F.eks så står det hvor mye sukker du må tilsette for å få så og så mye prosent.
Det jeg stusset litt på var, om du skulle tilsette 3KG sukker, som gir 8.8-9.3% så var det anbefalt å erstatte halvparten av 3kg med "light spraymalt".
Spørsmålet mitt er som følger:
Jeg har ikke spraymalt for handen. hva skjer om jeg bruker 3KG sukker og bare blander alt i gjæringskarret på vanlig vis? Hva har det å si for smaken, kullsyre, skum, styrke, osv osv?
For å si det rett ut: "Blir det å smake heilt før jævlig, og dårlig om eg ikje telsette spraymalt, som det står på boksen?"
Alt av svar og hjelp får en stor takk fra meg
god helg, skål
Jeg er meget fersk, og kommer sikkert til å stille mange rare, og for de fleste her inne, ganske åpenbare spørsmål. Reisen begynner her:
Tilgjengelig utstyr:
Gjæringskarr. (og det som følger med til et vanlig gjæringskarr)
Var innom Europris her om dagen og kjøpte Brewmart Danish style pils.
På boksen står det ganske greit hvordan jeg skal gjøre det, men det var en ting jeg ikke skjønte helt.
F.eks så står det hvor mye sukker du må tilsette for å få så og så mye prosent.
Det jeg stusset litt på var, om du skulle tilsette 3KG sukker, som gir 8.8-9.3% så var det anbefalt å erstatte halvparten av 3kg med "light spraymalt".
Spørsmålet mitt er som følger:
Jeg har ikke spraymalt for handen. hva skjer om jeg bruker 3KG sukker og bare blander alt i gjæringskarret på vanlig vis? Hva har det å si for smaken, kullsyre, skum, styrke, osv osv?
For å si det rett ut: "Blir det å smake heilt før jævlig, og dårlig om eg ikje telsette spraymalt, som det står på boksen?"
Alt av svar og hjelp får en stor takk fra meg
god helg, skål