Så i en tråd om kölsch, at det var en som hadde smakt et hveteøl med bringebær. Skulle visst nok være veldig godt Er det noen andre som har erfaring med dette? Synes dette hørtes litt spennende ut
Har ikke prøvd det, men vet at Trond Helland på Apotekergården har prøvd noe lignende. Tillsatte bringebær i og sløyfet gjær. Blir spontangjæret med de utfordringene det medfører. Blir surøl med bringebær smak visstnok.
Jeg prøvde å tilsette 2 kg bringebær til 25 liter hveteøl(helt standard hveteøl oppskrift). Varmet bærene til 70 grader før tilsetting direkte i gjærspann.
Den ble både fruktig og syrlig, nesten litt framboise-aktig. Jeg synes den er grei, men det går likevel ikke så mye av den. Den vanlige hveteølen er mer populær.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.