Hva er best teknikk ved karbonering av flere øltyper på en gang? Koble over hver 12.time? Hver 24. time? Så ofte som mulig? Eller spiller det liten rolle når overhead pressure først er satt? Det er jo et overtrykk der som sakt mettes i ølet.
Hva er best teknikk ved karbonering av flere øltyper på en gang? Koble over hver 12.time? Hver 24. time? Så ofte som mulig? Eller spiller det liten rolle når overhead pressure først er satt? Det er jo et overtrykk der som sakt mettes i ølet.
Ja dette er både dyrt og tar mye plass i kjøleskapet. Spørsmålet er om det er nødvendig om jeg kan bare bytte over som jeg har gjort til nå. Det tar jo bare lenger tid?
Ja dette er både dyrt og tar mye plass i kjøleskapet. Spørsmålet er om det er nødvendig om jeg kan bare bytte over som jeg har gjort til nå. Det tar jo bare lenger tid?
Tar lengre tid, mer styr og du har litt mindre kontroll. Men hvis det er akseptabelt så er det jo greit., det funker men du må jo skifte trykk hele tiden. En sekundærregulator trenger ikke sitte inne i kjøleskapet forøvrig:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.