Er det noen som har erfaring med bruk av vinskap for å holde kontroll med temperaturen under gjæring?
F.eks. http://www.temptech.no/?artid=210 men den syntes jeg er litt for dyr.
Generelt kan det se ut til å kunne ha noen fordeler:
1) De er gjerne pene å se på, noe som øker WAF hvis man mangler kjellerplass og må ha skapet i et vanlig rom.
2) Man får disse i relativt greie størrelser - har ikke målt enda men det ser ut som om noen av disse har plass til en gjæringsbøtte men likevel ikke tar opp så mye gulvplass som en fryserboks eller kjøleskap
3) Noen av disse har digital temperaturkontroll mellom f.eks. 10 og 18 grader - man slipper å ha en ekstern termostat.
Har sett på noen slike på nett, men må vel undersøke litt nærmere om hyller etc. i skapet er løse og det er plass til en gjæringsbøtte. Videre er det noen som ser ut til å ha to temperatursoner - og jeg er ikke sikker på om man har mulighet til å stille samme temperatur i begge.
Noen som har testet ut slike - og har noen tips til typer som fungerer?
F.eks. http://www.temptech.no/?artid=210 men den syntes jeg er litt for dyr.
Generelt kan det se ut til å kunne ha noen fordeler:
1) De er gjerne pene å se på, noe som øker WAF hvis man mangler kjellerplass og må ha skapet i et vanlig rom.
2) Man får disse i relativt greie størrelser - har ikke målt enda men det ser ut som om noen av disse har plass til en gjæringsbøtte men likevel ikke tar opp så mye gulvplass som en fryserboks eller kjøleskap
3) Noen av disse har digital temperaturkontroll mellom f.eks. 10 og 18 grader - man slipper å ha en ekstern termostat.
Har sett på noen slike på nett, men må vel undersøke litt nærmere om hyller etc. i skapet er løse og det er plass til en gjæringsbøtte. Videre er det noen som ser ut til å ha to temperatursoner - og jeg er ikke sikker på om man har mulighet til å stille samme temperatur i begge.
Noen som har testet ut slike - og har noen tips til typer som fungerer?