Ja, å prøve å få til en god tsjekker er på lista mi, også. Og da skal jeg faktisk gi dekoksjon en sjanse, også - egentlig mot bedre vitende ... nåja, mot bedre tro, da. Det må vel kunne regnes som et forsett? (Jeg har gjort det noen ganger tidligere, og synes det egentlig er ganske hyggelig. Får litt sånn Madam Mim-følelse: Boble, boble, lille brygg. Men bryggedagen blir jo ikke kortere av det, da.)Vet ikke helt om jeg har noen forsetter... har det meste, brygger jevnt og har alltid et rikholdig utvalg i ølkjelleren.. Skal jeg trekke frem noe som står høyt på blokka så blir det vel å utforske tjekkiske ølstiler mere..
Blir Tysk hele året - fra Weizen til Swart. Og ellers må jeg beherske meg og ikke kjøpe annet enn malt og humle. Etter sommeren blir det tur til Bamberg. Nics
Interessante lenker. Takk.Her er det noe oppskrifter fra Weyermann (fra eposten jeg fik fra Axel Jany):
There are currently 19 Weyermann(R) beers and 7 Bamberger Hofbräu beers uploaded, if I counted correctly.
https://www.weyermann.de/en-gb/pilot-brewery/#weyermann-beer
For your interest in German lagers, you will find the following link of interest:
https://www.weyermann.de/en-gb/pilot-brewery/#bamberger-hofbraeu
Jeg må prøve å brygge mer av det jeg virkelig liker, omtrent siden jeg startet opp i 2018 har det gått alt for mye i å prøve nye stiler, ny gjær, ny humle, ny malt osv...
Jeg er vel også der at jeg er fornøyd med oppsettet, men jeg går bestandig tom for de ølene og oppskriftene som jeg er mest glad i. Tenker alltid at jeg får skviiiiist inn en ny testbatch av noe nytt med noe nytt, men så sitter man der da, med 20 liter meh og drømmer om en glemt tid.
Spesielt med lager går jeg på den smellen, 2 måneder går jo fort og jeg drikker jo ikke så mye... Ffffffsssssss sa fatet og sorgen er stor. Greit nok, de fleste ølene jeg nå vet er en gjenganger kom fra en av disse testrundene, men nå får det være nok. Så ja jeg må rulle inn på testing og rulle ut flere fat av det der går mest av