Bryggertabber

Jeg gir det et forsøk. Var litt gugge på toppen, så de 10 siste literne gikk til dodraugen. Kokte det i 20 min og tilsatte litt mer humle på 15 og 5 min. Fikk vel en litt for heftig IBU. Tror jeg skal smake på igjen etter et par dager med gjæring for å vurdere om jeg skal pælme oppi noe tørrhumle i tillegg. Blir vel en bikontinental cold ipa tilslutt med mittelfruh og motueka...

IMG_1060.jpg IMG_1059.jpg
 
Sist redigert:
Jeg gir det et forsøk. Var litt gugge på toppen, så de 10 siste literne gikk til dodraugen. Kokte det i 20 min og tilsatte litt mer humle på 15 og 5 min. I følge Brewfather kom IBU ut på 41. Tror jeg skal smake på igjen etter et par dager med gjæring for å vurdere om jeg skal pælme oppi noe tørrhumle i tillegg. Blir vel en bikontinental cold ipa tilslutt med mittelfruh og motueka...

Vis vedlegget 73977 Vis vedlegget 73978
Det er jo normalt ølet som får en infeksjon, ikke bryggeren, så dette er nybrottsarbeid!
 
Tilbake
Topp