Ølbrygg 3/11 2007
En boks Coopers india pale ale 1,7kg ( helles direkte i gjærings dunk uten koking)
1 kg DME light Kok 60min (Protein fri)
1 kg DME amber kok 60 min (Protein fri)
100 gam 6% Challenger bitter kok 60 min
60 Saaz aroma trekkes ca 20-30min
8 gram klar urt kok 15 min
3 gram ingefær malt trekkes ca 20-30min
100 gram Challenger pluss bitterheten i ekstrakten skulle gi en skikkelig bitterbombe regner jeg med. Dette blir "vente ølet" intil 23/12 :skaal2:
En boks Coopers india pale ale 1,7kg ( helles direkte i gjærings dunk uten koking)
1 kg DME light Kok 60min (Protein fri)
1 kg DME amber kok 60 min (Protein fri)
100 gam 6% Challenger bitter kok 60 min
60 Saaz aroma trekkes ca 20-30min
8 gram klar urt kok 15 min
3 gram ingefær malt trekkes ca 20-30min
100 gram Challenger pluss bitterheten i ekstrakten skulle gi en skikkelig bitterbombe regner jeg med. Dette blir "vente ølet" intil 23/12 :skaal2: