Kan man erstatte corn sugar med vanlig farin? Eller finnes det bedre erstatninger?
Det gjelder en dobbel ipa som skal ha ca 600 gram for at den skal gjære langt nok ned (FG 12 - 15).
(Og nesten en halvkilo humle!)
Kan man erstatte corn sugar med vanlig farin? Eller finnes det bedre erstatninger?
Det gjelder en dobbel IPA som skal ha ca 600 gram for at den skal gjære langt nok ned (FG 12 - 15).
(Og nesten en halvkilo humle!)
Sukker vs. druesukker. Alt gjæres vekk. Minimal, om noen, smaksforskjell. Bruker selv druesukker. Hvorfor? Mike sa han lett kunne smake forskjell. Bruker så lite sukker at det koster meg ikke noe å forsikre meg. Men om det strengt tatt er nødvendig og noen reell forskjell - neppe.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.