AudunWS
Dommer
Muligens litt kryptisk tittel, men det jeg er ute etter er en grei innføring i hvordan komme i gang med fat (og bør man det i det hele tatt)
Jeg vurderer å kjøpe noen fat for å slippe å flaske alt jeg brygger, jeg skal også ha en 2x40-årsfest til sommeren så da kunne det vært greit med fat slik at gjestene slipper å tenke på at det er gjær i bunn av flaskene de ikke bør drikke så mye av.
Så hva trenger man for å komme i gang? Fat blir jo litt til hjemmebruk, hva gjør man hvis man skal på en fest eller hytta? Er det Beergun som gjelder, fyller man ferdig karbonert øl med den?
(Har lest masse tråder om emnet, så er ikke helt blank)
Jeg vurderer å kjøpe noen fat for å slippe å flaske alt jeg brygger, jeg skal også ha en 2x40-årsfest til sommeren så da kunne det vært greit med fat slik at gjestene slipper å tenke på at det er gjær i bunn av flaskene de ikke bør drikke så mye av.
Så hva trenger man for å komme i gang? Fat blir jo litt til hjemmebruk, hva gjør man hvis man skal på en fest eller hytta? Er det Beergun som gjelder, fyller man ferdig karbonert øl med den?
(Har lest masse tråder om emnet, så er ikke helt blank)