Fått satt etiketter på årets batch med engelsk barleywine. Lettere inspirert av franske vinetiketter, Hehe
Tenkte det var redundant da jeg har bilde av mitt eget chateau midt på frontenDu glemte "chateau" i tittelen.
Tenkte det var redundant da jeg har bilde av mitt eget chateau midt på fronten
Får ta det med på neste årgangIfølge google er slottet i byggstien "Chateau de la Voie de la Orge". Blir ikke mer fancy enn det.
Har faktisk to maltblandiger stående. En til bokk og en til dobbelbock. Tenkte å gjøre som deg å gjennbruke gjæren fra bokken til dobbelbocken. Eneste problemet er at jeg leste du skal bruke 833. Arhh! Jeg har kunn 34/70. Gikk bra helt til jeg leste posten din. Nå fikk jeg lyst til å bruke 833.
Ser i notatene mine at jeg har brygget en bock tidligere med 833. Den ble jeg ikke fornøyd med. Ble 6.8% of har alkoholsmak og en litt søtlig smak. Men den har 75% pils malt og bare 25% Munchenermalt. Skal bruke mest munchenermalt denne gangen. Så det er vel som du sa. Hjelper ikke med 833 når det andre er feil.Ikke tenk på det med mindre du skal konkurrere. 3470 ga meg en fin doppelbock som stod i to uker etter gjæring, Tilbakemeldingene fra NM var stort sett basert på (slik jeg tolker det) er at ølet var ungt. Noe som jo stemmer veldig godt. Havnet midt på 30-tallet med lite sprik mellom dommere. (Hakket unna fra å gå videre) NM-vinneren var forsåvidt en doppelbock, noe jeg synes er veldig artig.
Men samtidig, du får bedre maltsmak med 830 eller 833. Dette er basert på snakkiser med andre bryggere og det jeg har lest.
Edit som tilleg: Jeg vil si det står mer på prosess enn hva du har i ølet gitt at oppskriften er "safe".
838, løfter en doppelbock enda bedre. AnbefalesIkke tenk på det med mindre du skal konkurrere. 3470 ga meg en fin doppelbock som stod i to uker etter gjæring, Tilbakemeldingene fra NM var stort sett basert på (slik jeg tolker det) er at ølet var ungt. Noe som jo stemmer veldig godt. Havnet midt på 30-tallet med lite sprik mellom dommere. (Hakket unna fra å gå videre) NM-vinneren var forsåvidt en doppelbock, noe jeg synes er veldig artig.
Men samtidig, du får bedre maltsmak med 830 eller 833. Dette er basert på snakkiser med andre bryggere og det jeg har lest.
Edit som tilleg: Jeg vil si det står mer på prosess enn hva du har i ølet gitt at oppskriften er "safe".
Den har jeg ikke prøvd. Vel får ikke tak i den nå. Det får greie seg med 34/70 denne gang.838, løfter en doppelbock enda bedre. Anbefales
Sent fra min LON-L29 via Tapatalk
Ifølge google er slottet i byggstien "Chateau de la Voie de la Orge". Blir ikke mer fancy enn det.
Herr og fru us05 rehydrerer.