1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Deilige bilder!!!

En tråd i 'Bilder, video og øvrige media' startet av RoganJosh, 13 Okt 2012.

  1. Robert W

    Robert W
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Du får gi beskjed hvordan den smaker, så skal jeg kjøpe en boks her på den lokale coopen

    [​IMG]
     
    Ekornskurken liker dette.
  2. ærefrykt

    ærefrykt
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Mangler Old Peculiar! Nam!
     
  3. RETBergen

    RETBergen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Ja dette var fra Sainsburies supermarked. Skal ta en kikk på en offlicence butikk når jeg får muligheten. Du får rapport i kveld @Robert W
     
  4. ærefrykt

    ærefrykt
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Nice, de pleier å ha den på Morrisons hvis du har en av de i nærheten.
     
    RETBergen liker dette.
  5. RETBergen

    RETBergen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Fullers London Pride på boks smakte aldeles nydelig. Humlen kommer virkelig frem både i lukt og smak og det er rett og slett en sann nytelse å drikke denne. Hint av rosin og engelsk headge row full av humle og pinnsvin. Fruktig syrlig ettersmak uten bittertoner. Godt med røstet malt som gir en flott søtbalanse mot humlen, og en mørk gyllen farge for å utstråle den autoriteten den trenger. Litt lite skum men har ikke kontroll på svigers sine glass, så lan like gjerne være dem. Flaskevarianten er også god men blir blek i forhold til denne. Takk og lov for bokser og fat :)
    Utløpsdato mars 2018. Drukket ved ca 14C. Vil ikke anbefale at den nytes kald.
     
    Robert W, Sarge, Ekornskurken og 2 andre liker dette.
  6. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Et smådeilig bilde fra kjellern

    fullsizeoutput_1e.jpeg
     
  7. Pedersen

    Pedersen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Aust Torpa
    Trutning tå eikefat som får fylt seg opp med en belgisk quad på 10.7%
    IMG_2567.JPG
     
    CEB, espux, bjartenataas og 5 andre liker dette.
  8. Mats Ø.

    Mats Ø.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    IMG-20171013-WA0010.jpeg
    Et veldig deilig bilde! Selv om det føles veldig galt å pitche på 30. Får håpe Voss leverer!
     
    loebrygg liker dette.
  9. Sarge

    Sarge
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Mulig det er litt lavt, faktisk, hvis du vil ha de tydeligste smakene.
     
  10. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Dagens fangst i Hardanger, halvparten skal bli sider. [​IMG]
     
  11. Chiefen

    Chiefen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Fitjar
    Og resten calvados?
     
  12. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Resten ble satt kaldt, til familiebruk. Spontangjæringen skjer fort i romtemperatur.
     
  13. Vinnes Ølet

    Vinnes Ølet
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    20171014_161517.jpg 20171014_161556.jpg 20171014_161517.jpg 20171014_161556.jpg 20171014_161408.jpg 20171014_161629.jpg Joda alt er mulig med en god dialog, man sår en spire til en som er glad i serier og film på tv og selvfølgelig liker seg på kjøkkenet. Da må man bruke de små grå i enn dei, jada en kegerator er født fire kraner fordelt på 2 kjøleskap med plass til 2 12 liter corny i hver. Kona fikk tv og selvfølgelig en glad husbond som kan skape magi på andre siden:rolleyes: beklager dårlig kval på bildene linsa på tlf. Er knust.
     
  14. JahnS

    JahnS
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Drammen
    Det blei knallbra det der, Arne!
     
    Vinnes Ølet liker dette.
  15. Bjørnar E

    Bjørnar E
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Sørfoll
    Gjærstarter til en hefeweizen (wlp 380) som skal brygges til uka
     

    Vedlagte filer:

    Miguel liker dette.
  16. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Har enda en gang kommet til enden på min 380, seks øl blir det. Nesten så jeg feller en tåre, mimrer litt, og skriver noen memoarer om den ene pakka og linjene som fulgte. Har en pitch igjen som skal bli weizenbock. Må ordne ny pakke asap.
     
    #3156 Miguel, 15 Okt 2017
    Sist redigert: 15 Okt 2017
    Mats Ø. liker dette.
  17. Bjørnar E

    Bjørnar E
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Sørfoll
    Jeg er spent på hvordan den er,det er første weizen jeg skal brygge så jeg kan ikke si noe om den
     
  18. Pedersen

    Pedersen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Aust Torpa
    Tapping av barrel aged quadrupel.
    IMG_2576.JPG IMG_2580.JPG IMG_2578.JPG
     
  19. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Seriøst opplegg. Hvor lenge ble den lagret? Hva ga du for fatet? Hva syns du om smaken?
     
  20. Pedersen

    Pedersen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Aust Torpa
    Lagringstida ble nok i snaueste laget, tønna begynte å lekke bittelitt så jeg turte ikke ta sjangsen på lengre lagringstid, ble ei snau uke.
    Dette fatet er fra Ukraina, tidligere har jeg brukt terninger fra fransk eik, så jeg synes smaken fra fransk eik er litt mere rundere og kraftigere, smaken fra tønna ble nok litt skarpere, skarpheten fra tønna blir nok bedre når jeg får lagret noen flere øl på den, tenkte å prøve en imperialstout og dobbelbokk på den før jeg antaglighvis begir meg ut på å tilsette bakterier i den.
    Prisen kom på snaue 2000,- ferdig momset.
     
    bjartenataas liker dette.

Del denne siden