Deilige bilder!!!

Nå er jo ikke jeg noen kvalifisert øldommer, så jeg skal ikke si 100% sikkert at det var etyllacetat. Det er bare det som passer best. Jeg veit ikke helt hvilke andre muligheter som finnes. (Fusel har jeg rimelig koll på, tror jeg)

Det er jo ganske sannsynlig, de nivåene stiger ganske greit med speise i et slikt øl under flaskekarbonering.
 
Da er tredje tappekran montert og eg skal ta jomfruølen på den.
Alle linjene renset.
Har og laget ny bunn i kjøleskapet slik at det vil tåle vekta.
Fargen på kranen skal være noenlunde lik fargen på ølet.
Lett å huske når slikt trengs...
Sola skinner, det kommer seg! IMG_20190406_160159.jpg IMG_20190406_160211.jpg
 
a5f2e8ace8e9a924b76b40b6d8b7a9c0.jpg
 
B7345F28-FEC9-4177-B664-630D7A2FEF44.jpeg

Yay! Endelig en spunding jeg faktisk kan justere trykk nøyaktig med! Jippi! Også er det jo stas med første brygg i unitanken, da... :)

Foreløpig er selvfølgelig (kjøle)-spiral i kona, helt bortkastet da hele doningen står i et kjøleskap. Mer å gnikke på, men men, det får gå.
 
Bestilte et røreverk hos Motor
der viser de at en vindusviskermotor kan gi to hastigheter om en ønsker det, med forskjellig kobling, se vedlagte fil.
Skal sjekkes ut når røreverket kommer etter påske.
Jepp, jeg har googlet meg frem til at det er mulig med 2 hastigheter.
Jeg har ikke testet den "raske" hastigheten.
Det tar jo litt tid å kverne noen kilo, men så lenge den kan stå og gjøre det selv så er jo det helt OK.
Takk for alle tips @Vinnes Ølet vedrørende motorisering av møllen. Mitt er jo rent rip-off fra deg.
 
Tilbake
Topp