Deilige bilder!!!

bjartenataas

Norbrygg-medlem
Gjæra er akurat komt i. Så det hadde vore litt rart med skum nå [emoji106]

Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
Ble litt forvirret før jeg skjønte at du trodde jeg hadde svart på din melding. Mente den med NØ Bahrainer Weisse. Kanskje de har glemt å syrne til 4.5 før surdeig ble tilsatt?
 

etikett.jpg

Satt etiketter på en barleywine som er brygget etter inspirasjon fra et lokalt bryggeri... En flaske til den som kan gjette hvilket :)
 

LarsUlv

Fylkesstyre
Jeg var ikke rask nok jeg heller. Men jeg skal flaske en barlewine selv på fredag. Riktignok "bare" på 11%, men den smaker allerede godt fra hydrometerprøven. Så jeg gleder meg.

Sendt via Tapatalk
 

Marius Sorteberg

Norbrygg-medlem
Bottle dregs fra Jolly Pumpkin og Tilquin ble stepet opp i kveld og likte det de fikk. Startet med 0,5 liter med slurry fra en flaske av hver av dem. De har vekselsvis stått på magnetrører i 6 døgn og i dag fikk de 0,5 liter hver med en OG på 1.080 uten dekantering først. Snev av eddik, men vi tenker å ha i alt i en splitbatch om 14 dager.
 
Topp