Deilige bilder!!!

Tok bare 3,5 mnd før det dannet seg en pellicle :D
96f5094f223b1d6a885312eb0efe7478.jpg
Hmmmm. Er det et godt tegn? Ser jaggu skummelt ut.
 
Hmmmm. Er det et godt tegn? Ser jaggu skummelt ut.
I dette tilfellet har jeg tilsatt brettanomyces i sekundærkar. Brygget er en Orval-klon. Det er forventet at det blir litt funky. Gjæringskaret og alt ølet er i kontakt med videre skal framover kun brukes til brettanomyces-brygg.
 
  • Like
Reaksjoner: Mc.
Stone ipa og arrogant bastard Ale er noe som går igjen ser jeg, får plukke opp noen flasker neste gang jeg ser dem :)
 
merkelig det der
hadde det hvert flasker hadde jeg sikkert bare tatt én
, men når jeg ser en boks så holder liksom ikke det
 
Bringebær og rips Wit

Du kan bare glemme å få rips til å synke. De meste av bærene ble most på forhånd, men det var en del som slapp unna kniven. 3 kg rips og 6 kg bringebær på 20 liter Wit.

ZAEexys.jpg




Ble veldig fornøyd med fargen, smaken fra bringebær og syrligheten fra rips. Det er så voldsom fruktsmak at en så vidt kan ense at det er øl. Er allerede en nydelig forfriskende øl men er litt usikker ennå om Wit er optimalt med bær, Vil forsøke blanc neste år. Blir spennende å smake etter noen måneder med lagring.

riOQIzG.jpg

I bagrunnen kan en skimte dritværet i Bergen
 
Jeg brukte 2,4 kilo blåbær i en blonde, og det ble alt for mye bær. Jeg har deriomot brukt ca 5 kilo med blåbær i en imperial stout, og da var det akkurat passe.
 
Tilbake
Topp