Hei,
Hvis jeg vil korte ned bryggetiden min litt så tenkte jeg følgende scenario.
Meske på ønsket temperatur i 60 min for deretter å ta en gitt andel og gi et oppkok på en induskjonstopp.
Tilsette denne tilbake i mesken for å oppnå utmesktemperatur på 78 grader.
Vet det finnes kalkulatorer på dette, men vil gjerne vite hvordan dette regnestykket ser ut slik at jeg lett kan utføre dette uten å måtte slå opp dette.
Noen som vet ?.
Hvis jeg vil korte ned bryggetiden min litt så tenkte jeg følgende scenario.
Meske på ønsket temperatur i 60 min for deretter å ta en gitt andel og gi et oppkok på en induskjonstopp.
Tilsette denne tilbake i mesken for å oppnå utmesktemperatur på 78 grader.
Vet det finnes kalkulatorer på dette, men vil gjerne vite hvordan dette regnestykket ser ut slik at jeg lett kan utføre dette uten å måtte slå opp dette.
Noen som vet ?.