Desperate tiltak mot hopcreep?

Man har da visse prinsipper:). (Sjøl om jeg skal innrømme at jeg har brukt litt Sukrin i en graf. Den er god, men om jeg kjenner veldig godt etter, og tenker hardt på at det er brukt kunstig søtstoff, så kan jeg kanskje kjenne det:).)
Jeg forstår selvfølgelig det, jeg bare tenker at sjansen for at løsningen på hopcreep, som mange bryggerier bruker mye tid og penger på, ikke dukker opp på Hadeland. Faktisk så minner hele denne diskusjonen om et annet stabeist.

"Vesle Petter fiskermann
Bodde oppå Hadeland
Han fiska mort i sølevann
Og agnet var en melketann" :p
 
Jeg forstår selvfølgelig det, jeg bare tenker at sjansen for at løsningen på hopcreep, som mange bryggerier bruker mye tid og penger på, ikke dukker opp på Hadeland. Faktisk så minner hele denne diskusjonen om et annet stabeist.

"Vesle Petter fiskermann
Bodde oppå Hadeland
Han fiska mort i sølevann
Og agnet var en melketann" :p
Men han fikk fisk:)!

Jeg har forøvrig tre tørrhumla brygg stående nå, og samtlige har fått hopcreep, i varierende grad, avhengig av humlemengden. Flasker den ene i dag; det klukker såpass sakte at jeg tar sjansen.
 
Men han fikk fisk:)!

Jeg har forøvrig tre tørrhumla brygg stående nå, og samtlige har fått hopcreep, i varierende grad, avhengig av humlemengden. Flasker den ene i dag; det klukker såpass sakte at jeg tar sjansen.
Nuvel, det er vel levnet åpen om han fikk noe eller ei, men han forsøkte, det skal han ha.. :)
 
Har den flere vers altså? Jeg finner nøyaktig nada..
Licencia poética :).

Men om du baserer matforsyningene dine på innlandsfisk, skal du ikke regne med å bli så veldig gammel. Så det gikk sannsynligvis ikke så bra med denne hadlendingen. Jeg har jo lagt merke til at mens det for en del år sida var mange som pilka i Kalvsjø - som jeg bor ved - så er det nå nesten ingen. Det forteller jo alt.
 
Licencia poética :).

Men om du baserer matforsyningene dine på innlandsfisk, skal du ikke regne med å bli så veldig gammel. Så det gikk sannsynligvis ikke så bra med denne hadlendingen. Jeg har jo lagt merke til at mens det for en del år sida var mange som pilka i Kalvsjø - som jeg bor ved - så er det nå nesten ingen. Det forteller jo alt.
Døde alle sammen, tenker jeg.
Jeg henger alltid ferskvannsfisk etter halen i fryseren. Kvikksølvet synker jo når det blir kaldt. Kapper hue av dem når de er dypfryst, da blir jeg kvitt kvikksølvet.
 
Sist redigert:
Licencia poética :).

Men om du baserer matforsyningene dine på innlandsfisk, skal du ikke regne med å bli så veldig gammel. Så det gikk sannsynligvis ikke så bra med denne hadlendingen. Jeg har jo lagt merke til at mens det for en del år sida var mange som pilka i Kalvsjø - som jeg bor ved - så er det nå nesten ingen. Det forteller jo alt.
"Ideen om poetisk lisens viser til en metaforisk lisens fra en høyere myndighet til å forvrenge fakta til stede i en historie."

Den var så ufin, og bra, at den tar jeg med meg videre i livet, jeg ser allerede nå at det har et stort brukspotensiale :D
 
Jeg har brygga Vestkyst etter den samme oppskrifta sida jeg begynte å brygge, og jeg synes ikke det ølet får like fin aroma som det fikk før. Noe er borte.
Jeg leste denne setninga nå, få dager etter jeg begynte å lure på om jeg opplever det samme med originalen. Jeg har flere ganger på relativt kort tid opplevd å drikke en Vestkyst, og endt med en underveldende opplevelse. Har du testa originalen i det siste? Kan det tenkes at det at du blir skuffa over din Vestkyst har med at humlene har endra seg, mens oppskrifta ikke har det?

Når jeg tenker på det kan jeg ikke huske sist jeg drakk en Vestkyst med samme glede som før.

Det KAN være jeg har fått ødelagt Vestkyst for alltid, etter at jeg drakk den på Kinn sin bryggeripub i Florø. Det var første tappa øl etter brekk, og de hadde fått levert fatet fra bryggeriet samme dag, etter at det hadde vært tomt på lager en stund. Den var derfor så fersk som mulig. Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Så kan det være at ganen min har endra seg. Det er vanskelig å si helt sikkert. Men det er jo verdt å tenke tanken.
 
Jeg leste denne setninga nå, få dager etter jeg begynte å lure på om jeg opplever det samme med originalen. Jeg har flere ganger på relativt kort tid opplevd å drikke en Vestkyst, og endt med en underveldende opplevelse. Har du testa originalen i det siste? Kan det tenkes at det at du blir skuffa over din Vestkyst har med at humlene har endra seg, mens oppskrifta ikke har det?

Når jeg tenker på det kan jeg ikke huske sist jeg drakk en Vestkyst med samme glede som før.

Det KAN være jeg har fått ødelagt Vestkyst for alltid, etter at jeg drakk den på Kinn sin bryggeripub i Florø. Det var første tappa øl etter brekk, og de hadde fått levert fatet fra bryggeriet samme dag, etter at det hadde vært tomt på lager en stund. Den var derfor så fersk som mulig. Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Så kan det være at ganen min har endra seg. Det er vanskelig å si helt sikkert. Men det er jo verdt å tenke tanken.
Nei, det er ikke helt det samme som det var - uten at jeg skal si så sikkert om det er ølet eller jeg som har endra seg:).
 
Tilbake
Topp