Hei!
Er i full gang med mitt BIAB oppsett og har nå fått en 50L kasserolle i hus. :skitbra: Trenger en meskepose, men er usikker på materiale og utforming av denne. Har søkt litt, men ikke funnet noe konkret sålangt.
Har brygget én BIAB tidligere med en hjemmelaget pose som var tynn og nokså finmasket, men laget av en blanding av bomull og polyester. Synes det ble mye grums i mesken(uten at jeg egentlig har noe sammenligningsgrunnlag her) og håpløs avrenning. Posen holdt alt for godt på vannet.
Nylon er visst mye brukt, men hvor finmasket og hvor får man kjøpt noe slikt(i Trondheimsområdet/på nett)? Brouwland sin med fine sider og grov bunn er alt for liten for min kjele så må lage noe selv!
Er det noen spesiell utforming som er bedre enn en annen? Spiss eller flat bunn for eksempel?
Mulig jeg tar for tungt på denne posen, men det er jo tross alt her vi skal trekke ut sukker og smak!
Gjerne kom med erfaringer om hva som funker/ikke funker!
Takker så mye for all hjelp!
Er i full gang med mitt BIAB oppsett og har nå fått en 50L kasserolle i hus. :skitbra: Trenger en meskepose, men er usikker på materiale og utforming av denne. Har søkt litt, men ikke funnet noe konkret sålangt.
Har brygget én BIAB tidligere med en hjemmelaget pose som var tynn og nokså finmasket, men laget av en blanding av bomull og polyester. Synes det ble mye grums i mesken(uten at jeg egentlig har noe sammenligningsgrunnlag her) og håpløs avrenning. Posen holdt alt for godt på vannet.
Nylon er visst mye brukt, men hvor finmasket og hvor får man kjøpt noe slikt(i Trondheimsområdet/på nett)? Brouwland sin med fine sider og grov bunn er alt for liten for min kjele så må lage noe selv!
Er det noen spesiell utforming som er bedre enn en annen? Spiss eller flat bunn for eksempel?
Mulig jeg tar for tungt på denne posen, men det er jo tross alt her vi skal trekke ut sukker og smak!
Gjerne kom med erfaringer om hva som funker/ikke funker!
Takker så mye for all hjelp!