Takk!! for utfyllende, og beroligende svar Beant!!.. Jeg mesket på ca 67 °C. i 90 min.. Det var vel noe dårlig planlegging som gjorde at det ble tilsatt for lite gjær med dårlig dato. får ta dette med meg til neste gang, og lage starter fo å være sikker på gjæren. flasker ølet og satser på et brukbart resultat til jul :biersmile:
brukte faktisk 8 sukker/liter, dette er vel i overkant for et lyst lagerøl? Når det gjelder vekta, så tror jeg den skal være nokså rett. Beant.. har du kanskje ( eller noen) oppskrift på et godt lagerøl.. har lyst å sette i gang et brygg ganske snart, hadde vert fint med inspill :amen:
brukte faktisk 8 sukker/liter, dette er vel i overkant for et lyst lagerøl? Når det gjelder vekta, så tror jeg den skal være nokså rett. Beant.. har du kanskje ( eller noen) oppskrift på et godt lagerøl.. har lyst å sette i gang et brygg ganske snart, hadde vert fint med inspill :amen: