Leho
Norbrygg-medlem
Jeg har tenkt å prøve en ettergjæring med brett brux (WLP 650) i en slags Amber, brygget på bjørkesevje. Ølet gjæret dårligere ut enn forventet (OG1.060, FG: 1.020) Brukte ny S-04 tørrgjær. Tenkte derfor å ta av 6-7 liter og stikke om i en 10-liters dunk og la et rør brett kose seg med det den kan fortære. Er det nok gjær i røret, eller vil det være nødvendig med en liten starter?
Hvor lang tid må jeg påregne at Brett'en vil bruke på å spise det den kan?
Det er mitt første spede forsøk med brett, og i mine drømmer ser jeg for meg at jeg kan høste Brett omtrent når bærhøsten er på topp og det skal brygges fruktøl...
Hvor lang tid må jeg påregne at Brett'en vil bruke på å spise det den kan?
Det er mitt første spede forsøk med brett, og i mine drømmer ser jeg for meg at jeg kan høste Brett omtrent når bærhøsten er på topp og det skal brygges fruktøl...