Morn! Satte et ekstraktbrygg igår ca. kl 16:00, og nå 15 timer senere er det ingen aktivitet i gjærlåsen.
Satte en Muntons Golden Ale med ferskgjær fra Wyeast (1098 British Ale), og ristet den LITT etter å hatt i gjæren da jeg var litt usikker på hvorvidt den skulle ristes i eller ei. Jfr div Youtube-videoer ser det ut til at man bare skal helle i gjæren og la den stå i ro? Er det det jeg har gjort feil?
That being said, ekstraktbrygging av denne sorten var (sålangt) såpass simpelt at det nesten ikke var morro, blir vel å prøve seg på BIAB neste gang.
Satte en Muntons Golden Ale med ferskgjær fra Wyeast (1098 British Ale), og ristet den LITT etter å hatt i gjæren da jeg var litt usikker på hvorvidt den skulle ristes i eller ei. Jfr div Youtube-videoer ser det ut til at man bare skal helle i gjæren og la den stå i ro? Er det det jeg har gjort feil?
That being said, ekstraktbrygging av denne sorten var (sålangt) såpass simpelt at det nesten ikke var morro, blir vel å prøve seg på BIAB neste gang.