Har aktivert en Wyaest Bavaraian for et par dager siden. Pakken er 9 1/2 måneder gammel. (9. jan. 2011) Pakken har blåst seg opp akkurat som fersk gjær.
Er det noem som har en fornuftig matematikk for starter for OG 1,050 og 25 L vørtel. Det er ikke godt å si hvor mange % levende celler det kan være i en sånn pakke. Har ikke lyst til å kaste. Bryggeambisjonene er ofte for store når det bestilles gjær. Den største utfordringen i livet er kanskje å få ut finger'n.
Har nettop brygget en Ale på en like gammel gjærpakke. Steppa opp 3 ganger; 1 L, 2 L og 3 liter. Den kom som et skudd og har nå gjæra fra 1,058 til 1,014 på 4 dager.
http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,7273.0.html
Er det noem som har en fornuftig matematikk for starter for OG 1,050 og 25 L vørtel. Det er ikke godt å si hvor mange % levende celler det kan være i en sånn pakke. Har ikke lyst til å kaste. Bryggeambisjonene er ofte for store når det bestilles gjær. Den største utfordringen i livet er kanskje å få ut finger'n.
Har nettop brygget en Ale på en like gammel gjærpakke. Steppa opp 3 ganger; 1 L, 2 L og 3 liter. Den kom som et skudd og har nå gjæra fra 1,058 til 1,014 på 4 dager.
http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,7273.0.html