Hei kjære ølvenner :godtoel: Guinness er godt.
Jeg har en stund hatt lyst til og brygge eget øl, og har vært på vin og bar i lillestrøm, og kjøpt meg ølsett (Stout).
Han jeg kjøpte dette av, meget hyggelig mann, sa at jeg bare kunne sette i gang og brygge, bare følg bruksanvisningen!
I boken Moderne hjemmebrygging mener dem at eg burde kaste bruksanvisningen, er det noen som kan hjelpe meg i gang?
Prisen på mine første brygg er ikke så nøye, siden jeg nesten utelukkende drikker kun Guinness, har jeg lyst til og få ett godt øl :biersmile:
Det jeg har handlet inn er;
Gjæringsdunk 30 liter
Hevert (virker som om det er uten munnstykke)
Oechslevekt
Australian Coopers Stout
Brewferm maltextrakt sraymalt pulver black (95 EBC), istedet for sukker
Jeg tenkte og tappe over på vanlige brusflasker med skrukork den første gangen, dette skulle være godt nok ble det sagt.
Jeg har en stund hatt lyst til og brygge eget øl, og har vært på vin og bar i lillestrøm, og kjøpt meg ølsett (Stout).
Han jeg kjøpte dette av, meget hyggelig mann, sa at jeg bare kunne sette i gang og brygge, bare følg bruksanvisningen!
I boken Moderne hjemmebrygging mener dem at eg burde kaste bruksanvisningen, er det noen som kan hjelpe meg i gang?
Prisen på mine første brygg er ikke så nøye, siden jeg nesten utelukkende drikker kun Guinness, har jeg lyst til og få ett godt øl :biersmile:
Det jeg har handlet inn er;
Gjæringsdunk 30 liter
Hevert (virker som om det er uten munnstykke)
Oechslevekt
Australian Coopers Stout
Brewferm maltextrakt sraymalt pulver black (95 EBC), istedet for sukker
Jeg tenkte og tappe over på vanlige brusflasker med skrukork den første gangen, dette skulle være godt nok ble det sagt.