Leho
Norbrygg-medlem
Vurderer å prøve meg på en Rochefort 8 klone. Oppskriften inkluderer følgende spesialmalt:
0,78 kg Caramunich Malt (46.0 SRM) 11.13%
0,26 kg Corn, Flaked (1.3 SRM) 3.75%
0,26 kg Special B Malt (114.0 SRM) 3.75%
0,1 kg Carafa special dehusked (302.0 SRM) 1.47%
For øyeblikket har jeg ingen av disse i hus. Caramunich kan nok skaffes ganske enkelt og rimelig, trolig også SpecialB, men om jeg kan erstatte alle disse med noe av det jeg allerede har, hadde det vær enklest.
Alternativene er:
Cara lys
Cara mørk (120)
Mellanoidin
Hvete,
svart
sjokolade
Noen innspill til hva som kan fungere som erstatning?
0,78 kg Caramunich Malt (46.0 SRM) 11.13%
0,26 kg Corn, Flaked (1.3 SRM) 3.75%
0,26 kg Special B Malt (114.0 SRM) 3.75%
0,1 kg Carafa special dehusked (302.0 SRM) 1.47%
For øyeblikket har jeg ingen av disse i hus. Caramunich kan nok skaffes ganske enkelt og rimelig, trolig også SpecialB, men om jeg kan erstatte alle disse med noe av det jeg allerede har, hadde det vær enklest.
Alternativene er:
Cara lys
Cara mørk (120)
Mellanoidin
Hvete,
svart
sjokolade
Noen innspill til hva som kan fungere som erstatning?